We hebben Sportvisserij Nedrland weer opdracht gegeven voor het aanmaken van het nieuwe Vispas 2024. In week 43 gaan de we de  automatische incasso klaarzetten betreffende de contributie en Vispas 2024.

Deze zal dan eind oktober worden geïncasseerd, 85% van de leden betaald automatisch de overige krijgen bericht om de contributie en Vispas 2024 zelf over te maken.

In de envelop treft een brief  aan met daarop  het bedrag wat U mag betalen, Maar ook een incasso formulier.

We zouden het op prijs stellen dat nog meer leden automatisch gaan betalen voor U een financiële meevaller en voor veel minder werk en kosten.

Stuur het ingevuld retour en U mag mee profiteren van het bedrag wat staat voor incasso. (dit vindt U terug op de brief).  Wilt U dat wij het regelen voor U vermeld dit even op het incasso formulier en wij regelen alles.

We proberen de contributie zo laag mogelijk te houden maar dan moeten wel meer leden automatisch gaan betalen, anders kunnen we niet voorkomen dat de contributie zal worden verhoogd miv. Vispas 2025.

Daar ongeveer 80 % van alle vispassen wordt rondgebracht, door vrijwilligers. De porto kosten voor diegene welke niet automatisch betalen zijn 3,03 en in januari komt daar weer 0.15 euro bij.

Mocht je nog vragen hebben dan laat het even weten amannein27@ziggo.nl.

Dus betaal voor 1 december a.u.b.

Bedankt Bestuur Geduld Vangt Vis

Recommended Posts