We hebben Sportvisserij Nederland opdracht gegeven voor het aanmaken van de vispassen 2022.

Ben je op 1 oktober lid dan wordt automatisch een nieuw vispas aangemaakt.

Voor de leden welke automatisch betalen (85%) wordt de contributie eind oktober afgeschreven en de leden welke hier nog geen gebruik van maken krijgen van ons en schrijven met daarin vermeld de bijdrage welke je mag betalen, voor het lidmaatschap en vispas 2022.

LEDEN WELKE NIET AUTOMATSICH BETALEN. DOE DIT VOOR 22 DECEMBER DAN IS JE VISPAS BINNEN OP 1 JANAUARI.

Nieuw dit jaar is: De bijdrage welke leden met een  extra vispas hebben via Geduld Vangt Vis. Je betaalt maar eenmaal de afdracht aan Sportvisserij Nederland. Dit gaan we gelijk in mindering brengen bij de leden waarvan wij het weten welke een extra vispas hebben via Geduld Vangt Vis. Mocht het zo zijn dat U het vispas bij de andere vereniging heeft opgezegd dan heb je geen recht op een extra vispas meer. De kosten zijn dan natuurlijk anders.

We zouden dit wel graag weten, in maart kunnen wij zelf inzien. Dit is een proef dus of we hier mee verder gaan in 2023 ligt ook in U handen. Heeft U nog vragen laat het even weten.

Ook dit jaar zijn er weer  personen welke nadat ze het vispas hebben ontvangen de contributie terug halen van de bank. HOE TRIEST EN …………….. KUN JE ZIJN!!!!!!!!!!!!!!!

We proberen al jaren de contributie zo laag mogelijk te houden maar door dit soort……………………. is dit helaas niet meer mogelijk. Deze …………………… hebben we ook gelijk afgevoerd maar vissen wel ’n heel jaar gratis op kosten van de leden van Geduld Vangt Vis, en de vereniging heeft geen inkomsten maar wel de kosten van de afdracht.

TRIEST,TRIEST,TRIEST ENZ.Ad.